UKRAINAN KRIISIN YDIN

Katso ja kuuntele Arnold Schwarzeneggerin puhe tämän sivuston valikosta: Ajankohtaista / Ukrainan kriisi / Arnoldin puhe! Todella koskettava puhe ja kokonaisuus!

.

Ukrainalaisen pastorin sanoja ja kuvia Kiovan läheltä. Katso ja kuuntele valikosta kuten yllä.

.

.

UKRAINAN KRIISIN YDIN

Venäjä aloitti brutaalin hyökkäyksen, tosiasiassa kansanmurhan Ukrainaa kohtaan 24.2.2022.

Mistä tässä on kysymys? Miten se koskettaa Suomea? Mitä vaaroja tässä on? Mitä pitäisi tehdä?

Juuri nyt olemme astumassa luisuvalle pinnalle, joka johtaa Suomen kansan kansallisen katastrofin ja tuhon partaalle – koska kansamme ja sen johtajat eivät turvaudu Jumalaan. Mieluummin turvaudutaan ydinaseiden tuomaan turvaan kuin Jumalaan. Olemme aivan kuilun partaalla.

.

Otan tähän esille keskeisiä asioita, ikään kuin teesejä tästä kaikesta.

 1. Venäjä ja varsinkin sen johto eli Putin, lähipiiri ja keskeiset sotilasjohtajat ovat pahuuden vallassa. Näiden toiminta on täysin verrattavissa Hitleriin ja natsisaksaan. He tulevat saamaan täysimittaisen tuomionsa ajallaan.

 2. Kun paha saa vallan, silloin ei toimita enää järkisyiden ohjaamana. Pahan logiikkana on turmella, tappaa ja tuhota mahdollisimman paljon. Tämä pitää ottaa huomioon. Venäjän johto edustaa juuri tätä logiikkaa ja toimintatapaa kaikessa laajuudessaan. Se valehtelee, juonii, ajaa yksinomaan omia visioita, uhkailee, tappaa ja tuhoaa. Paha nauttii siitä, että sillä on valtaa ja että sitä pelätään. Se käyttää tarvittaessa ydinaseita.
  .
 3. Ukraina on sinällään syytön Venäjän hyökkäykseen. Ukraina ei uhkaa Venäjää. Mutta Jumalan edessä Ukrainan kansa ei ole viaton. Neuvostoliiton romahduksen jälkeen Ukraina luhistui moraalisesti ja siitä tuli heikko kansa. Ukrainaa hallitsee oligarkit. Korruptio on maan tapa. Politiikka on sekasortoista ja sen parlamentissa on ollut jopa käsirysyjä. Ukraina harjoittaa mittavaa vauvabisnestä eli vauvoja myydään ulkomaille. Pride-liike on siellä voimissaan. Oranssin vallankumouksen myötä maa suuntautui yhä enemmän länteen. Kun Venäjä kasasi mittavan armeijan maan rajoille, sitä ei otettu mitenkään vakavasti. Kansa ei herännyt parannukseen, vaikka oli ilmeistä, että Jumalan suojaava ja siunaava käsi oli väistymästä sen yltä. Pahan sai esteettömän vallan hyökätä maahan. Kenties vasta nyt kansa on herännyt rukoilemaan – kuten suomalaiset talvisodan sytyttyä.
  .
 4. Suomi on saman uhan edessä kuin Ukraina. Venäjä on osoittanut jääkylmän pahuutensa. Yhtä varmasti kuin se hyökkäsi Ukrainaan, se tulee ottamaan Suomen pihteihinsä, mikäli maamme hakee Natoon. Jäsenyyden saaminen on hyvin epävarmaa, koska Turkki ja Unkari lähtökohtaisesti ovat sitä vastaan.
  .
 5. Kansana Suomi on luopunut Jumalasta kuten Ukrainassakin tapahtui. Se ei turvaudu Jumalaan. Kukaan ei puhu julkisuudessa yhtään mitään Jumalasta. Se olisi heikkouden merkki. Elämme kuin Jumalaa ei olisi, vaikka olemme hänen edessään kaikesta vastuussa. Kansa, joka tappaa omat lapsensa, ei voi elää. Suomessa on abortoitu yli 650 000 tervettä lasta vuodesta 1970 alkaen. Sairastakaan ei saa tappaa. Suomen kansa elää kapinassa Luojaamme vastaan. Tämän kapinan Jumala kukistaa suvereenilla tavalla.
  .
 6. Kansamme syntien mitta on täyttynyt ja se joutuu raskaaseen vastuuseen. Jumalan käsi on väistymässä kansamme yltä, kuten Ukrainassa tapahtui. Silloin paha saa vapaasti hyökätä maahamme. Nato ei pelasta Suomea. Päinvastoin Suomesta tulee suurvaltojen taistelukenttä, jossa Nato pommittaa tarvittaessa lentokenttämme suojellakseen mm. Ruotsia ja Norjaa. Kun Suomi jättää jäsenhakemuksen Natoon, Venäjä ryhtyy vakaviin toimenpiteisiin muutaman kuukauden sisällä.
  .
 7. Asiantuntijat ja poliitikot tekivät menneiden vuosien aikana vakavan virhearvion Venäjästä. Vakava huoli on, että nuo samat henkilöt tekevät nytkin yhtä raskaan virheen. Väärä tilannearvio ja väärät askeleet todennäköisesti johtavat Suomen sotaan Venäjää vastaan. Se merkitsee kaupunkiemme mittavaa tuhoa, tuhansien kuolemaa ja miljoonien kärsimystä. Tuo sota voi alkaa jo alkusyksystä. Venäjä tuskin enää tulee maavoimat edellä vaan ohjuksin ja hävittäjin.
  .
 8. Jumalalla olisi monia mahdollisuuksia ratkaista tämä kriisi. Mutta kansat eivät turvaudu häneen. Mieluummin kansat kärjistävät tilanteen globaaliksi vastakkainasetteluksi. Tämä madaltaa suursodan kynnystä ja todennäköisesti johtaa sotaan. Jumala voisi pudottaa Putinin vaikka yhdessä sekunnissa. Kansat turvautuvat mieluummin aseisiin ja varusteluun kuin Jumalaan. Se johtaa aseiden käyttöön ja mittavaan tuhoon. Käsittämätöntä on sekin, että nyt puhutaan talouspakotteiden lopettamisesta, mikäli Venäjä vetäytyy Ukrainasta. Jatketaanko Putinin kanssa kuin mitään ei olisi tapahtunut! Mieletöntä! Käsittämätöntä!
  .
 9. Väite: Ukraina taistelee länsimaisen demokratian ja liberaalien arvojen puolesta… Ehkä se ajattelee tekevänsä niin. Länsimainen ihminen kuvittelee olevansa hyvä. Mutta mitä ovat nuo liberaalit länsimaiset arvot? Ne ovat vihollisuutta elämää, rakkautta, ihmisyyttä ja Jumalaa vastaan. Vauvojen abortointi, eutanasia, rajoittamaton väkivaltaviihde, seksuaalinen moraalittomuus, huumeiden vapaa käyttö, vapaa alkoholipolitiikka, lapsen ja aikuisen sukupuoli-identiteetin murtaminen, materialismi, rikkaiden valta jne. Tämä on todella järkyttävää Luojastamme luopumisen seurausta! Se johtaa kriiseihin, anarkiaan ja tuhoon. EU:sta tulee historian pimein ja pahin, Antikristuksen valtakunta – pahempi kuin Venäjä. Pahuuden vallassa olevat länsimaat joutuvat kohtaamaan tuomionsa, pyhän Luojansa edessä. Jumalaa vastaan eivät tehoa mitkään aseet – ei edes ydinaseet.
  .
 10. Ainoa turvamme on Luojamme. Hänen varassaan on jokaisen ihmisen elämä joka ikinen hetki. Hänestä on alkumme, hänen varassaan ovat elämämme päivät ja hänen käsissään on myös iankaikkisuutemme. Tämä meidän pitäisi ymmärtää elämämme jokainen hetki riippumatta siitä, onko rauha vai sota. Jumala on siunannut kansaamme ylenpalttisesti viimeiset 77 vuotta. Sen aika on ohi, koska kansamme vastaus on luopumus ja kapina.

  Koska ihmiset eivät halua Jumalaa elämäänsä, Jumala vetää läsnäolonsa ja siunauksensa pois. Se johtaa anarkiaan ja tuhoon. Kansa saa maistaa pahan valtaa ja voimaa. Se on synnin ja pahan automaattinen seuraus. Se on myös Jumalan tuomio. Synnin palkka on kuolema – ajallinen ja ikuinen.

  Mutta sotaankin kätkeytyy mahdollisuus palata Jumalan luokse. Sota herättää tajuamaan ihmisen avuttomuuden ja kuolevaisuuden. Ihmisen pahuus tulee ilmi. Sen myötä voi herätä synnin tuntoa, armon kaipuuta ja Luojamme etsintää.

  Kun ihminen tulee katuen Luojansa eteen, hän saa anteeksi Kristuksen sovitustyön tähden ja uuden elämän hänen ylösnousemuksessaan. Varmuudella ihminen saa lahjaksi iankaikkisen elämän. Ajallisen elämämme olosuhteet eivät välttämättä muutu. Olemme astuneet pimeyden ja tuhon aikakauteen. Sen keskellä olemme loppuun saakka, mutta emme yksin. Jumala on kanssamme. Hänessä on ainoa turvamme yksilöinä ja kansoina.

.

Mitä meidän tulee tehdä Ukrainan kriisin keskellä?

 1. Turvaudu Jumalaan koko sydämestäsi. Pidä hänen Sanansa pyhänä.

 2. Rukoile itsesi, läheistesi, kansamme, Ukrainan ja Venäjänkin puolesta.

 3. Ole auttava ja myötätuntoinen lähimmäinen. Auta ukrainalaisia taloudellisesti ja materiaalisesti. Anna ylimääräisestäsi ja anna myös niin, että itsekin joudut tinkimään. Anna aikaasi ja tukea. Ole ystävällinen.

 4. Julista evankeliumia ja elämänlakia kansallemme ja kehota vakavasti kääntymään Jumalan puoleen, jotta kansamme ei tuhoutuisi.
  .
 5. Vaikuta päättäjiin ja asiantuntijoihin, jotta he rukoilisivat viisautta Jumalalta ja osaltaan johtaisivat kansamme kääntymykseen, kuten presidentti Kallio ja hänen puolisonsa tekivät.
  .
 6. Valmistaudu ja varustaudu vaikeisiin aikoihin, jopa sotaan. Toimi niin kuin kriisiaikana pitää toimia, viisaasti ja ennakoiden. Ole valmis kärsimään.
  .
 7. Älä pelkää. Jumala on kanssasi kaikissa tilanteissa. Sinä olet iankaikkisessa turvassa. Sinun käy lopulta hyvin, parhaiten, kun olet Kristuksen matkassa ja Pyhä Henki asuu sydämessäsi.
  .

  Lue myös muita tekstejä Ukrainan kriisistä sivuvalikon kohdasta Ajankohtaista

.

.