Näky rauhasta!

RAUHA?

Kysyin Herralta sunnuntain iltana 12.11.2023, mitä maailmassa tapahtuu seuraavaksi.

Vastaus oli yllättävä. Näin välittömästi näyn suuresta valkoisesta kyyhkystä, jonka suussa oli vihreä palmunoksa. Näkyyn liittyi vahva Pyhän Hengen läsnäolon tuntu.

Jumala tuo rauhan.

Tarkoittaako se Ukrainaa, Israelia vai jotain hengellistä todellisuutta – herätystä? Selvää on, että ihmiset eivät kykene aitoon ja kestävään rauhaan.

(nyt 24.11. alkaa tulitauko Israelin ja Hamasin välillä)

Jumala puhui vuosien ajan Venäjän noususta ja Putinista uutena Hitlerinä. Tämä on jo jossain määrin toteutunut.

Ukrainan tilanteessa lienee jo massiivista sotaväsymystä ja tilanne käy vaikeaksi sodan molemmille osapuolille. Tulevaisuus on hyvin epävarma, etenkin USA:n roolin ja presidentinvaalien tuloksen osalta.

Israel on valtavan paineen keskellä. Sillä on selkeä, oikeutettu päämäärä – eliminoida Hamas. Mutta sodalla on hintansa ja aikamme valemedia on liittoutunut Hamasin ja ääriterroristien kanssa – tuhotakseen Lähi-idän ainoan demokratian.

On jatkuvasti hämmästyttävää ja pöyristyttävää, miten Yle ja muu valtamedia täysin kritiikittömästi julistaa Hamasin sanomaa, joka on vääristelty.

Yhtä hämmästyttävää on se, miten monet suomalaisetkin uskovat Hamasia – mutta eivät Jumalaa, jolla on ollut ratkaisu Israelin tilanteeseen jo 4000 vuoden ajan.

Tällaisen ihmisen uskontunnustus ja elämän motto voisi olla tällainen:

”Minä uskon Hamasiin ja ihailen sen terrorismia, vaikka uskoni on hirvittävän ristiriitaista, koska ääri-islam polkee demokratiaa, naisten ja lasten oikeuksia, jopa seksuaalivähemmistöjä. Mutta minun vihani Jumalaa, Israelia, uskovia, kristillisiä arvoja ja äitien kohduissa olevia vauvoja vastaan on korkein uskontoni.”

Tämän hulluuden vastapainoksi on ihanaa ja rohkaisevaa, että Jumala tuo meille hänen rauhansa! Sitä saamme pyytää ja rukoilla.

Jeesus Kristus on Rauhanruhtinas. Hänen haavojensa hinnalla me olemme parannetut. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä olisi rauha. (Jes 53)

Kiitos Jumala, että sinä annat meille sinun rauhasi kaiken tämän mielettömyyden, kärsimyksen ja pahuuden keskelle!