Paremman maailman puolesta

PAREMMAN MAAILMAN PUOLESTA – rikkinäisestä eheäksi!

 

Palapeli

Lapsi ei keksi mitään tekemistä. Isä haluaisi lukea rauhassa lehteä, mutta lapsi pyytää sitkeästi jotain kivaa tekemistä. Isä äkkää palapelin, jossa kuvana on maapallo. Tehtävä on suhteellisen vaikea, joten siinä menisi jokunen tunti. Lapsi ryhtyy innolla puuhaan.

Kuluu parikymmentä minuuttia ja lapsi rientää isän luo: Isä, minä sain sen jo valmiiksi!

Isä hämmästyy: Miten ihmeessä näin nopeasti? Ethän sinä vielä tunne maailmankarttaa niin, että osaisit koota sen noin helposti?

Lapsi vastaa: Isä, palapeli on kaksipuoleinen. Toisella puolella on maapallo ja toisella on kuva ihmisestä. Tuon yhden ihmisen osasin koota helposti. Samalla maapallokin tuli ehjäksi!

 

Ihminen

Hei! Juuri sinua kutsutaan tekemään rikkinäisestä eheää. Eikä tarvitse olla koko maapallon pelastaja. Riittää, kun aloitat yhdestä ihmisestä.

Jeesuskin sanoi: Minkä te olette tehneet yhdelle ihmiselle, sen te olette tehneet minulle. Sinä olet antanut yhdelle nälkäiselle ruokaa, janoiselle vettä, alastomalle vaatteita, kodittomalle kodin, sairaan luona olet käynyt ja ehkä jopa vankilassakin katsomassa hylättyä.

Tuo ensimmäinen yksi ihminen olet sinä itse. Eheytyminen alkaa siitä, kun suuri Parantaja saa tehdä meistä rikkinäisistä, väärin toimivista eheitä. Kun itse olemme eheytyneet riittävästi, me voimme tuoda eheyttä – siis elämää, rakkautta ja iloa toistenkin elämään. Mahdollisuuksia palvella lähimmäisiämme on lukemattomia. Rakkaus on loppumattoman kekseliästä. Se on ikuinen, ehtymätön lähde.

 

Sinua tarvitaan!

Tule mukaan yhteiseen iloon! Antaessaan saa ja lopulta kaikki hyvä on suurta lahjaa. Juuri sinun käsiäsi, jalkojasi, sydäntäsi, taitojasi ja persoonaasi tarvitaan suuren Jumalan suuressa eheytystyössä. Yhdessä Jumalan kanssa, hänen askelissa ja johdatuksessa kaikki saa ikuisen merkityksen. Jumalan käsissä pienet palaset, hyvät sanat ja teot, loksahtavat paikoilleen.