Rukoilkaa sinnikkäästi Ukrainan puolesta!

RUKOILKAA UKRAINAN JA ITSENNE PUOLESTA!

On syytä jaksaa rukoilla Ukrainan, kaikkien ja itsemme puolesta.

Elämme sanomattoman vakavan ajan keskellä. Venäjä on häviämässä maasodan. Se tuhoaa ohjuksin Ukrainan yhteiskunnan perusrakenteita, koska se ei pärjää tavanomaisessa sodankäynnissä.

Putin istuu kolossaan kuin hiiri ja tapattaa surutta oman maansa nuorukaisia kymmeniä tuhansia ja ajaa maansa katastrofiin. Putin ja lähipiiri käy epätoivoista, mieletöntä hyökkäyssotaa saadakseen sotilaallisen voiton ja säilyttääkseen ”unelmansa” suuresta Venäjästä, kasvonsa ja henkensä.

Putin ja Venäjä on tietysti välitön syyllinen karmeaan sotaan. Mutta syvimmiltään kyse on kansojen suhteesta Luojaansa.

Moni ajattelee, että mitään Jumalaa ei tarvita. Silloin ei myöskään ole perimmäistä suojaa. Silloin myös kansat ajautuvat arvottomuuteen, kriiseihin ja kaaokseen. Tätä koemme ja kohtaamme länsimaissakin.

Sanotaan, että Ukraina taistelee länsimaisten arvojen ja yhteiskuntajärjestyksen puolesta. Länsimaat tukevat tätä ”taistelua” etäältä, viime kädessä itsekkäästi, omaa nahkaansa suojellen.

Meidän pitää syvästi ymmärtää, että emme rukoile emmekä taistele ”hienon” länsimaisen elämäntavan puolesta, joka todellisuudessa on syvää rappiota (abortit, eutanasia, materialismi, huumeet, väkivaltaviihde, sukupuoli- ja seksuaali-identiteetin murtaminen, antikristillisyys, okkultismi jne.).

Meidän tulee rukoilla syvää ja laajaa kääntymystä Luojan puoleen, sillä hän on ainoa, joka antaa elämän – ajallisen ja iäisen.

Toiseksi rukoilemme sodan loppumista ja ydinaseiden käytön välttämistä. Tämäkin on äärimmäisen tärkeä rukousaihe. Rukoilemme rauhaa ja jälleenrakentamisen aikaa – yhdessä Luojamme kanssa, hänen tahtonsa mukaisesti.

Mutta mitä tapahtuu seuraavaksi tai isossa kuvassa?

Minä koen ja ymmärrän, että edessä on useita eri polkuja ja vaihtoehtoja.

Mikäli Suomi jatkaa lastensa abortoimista (10 000 per vuosi), puuhaa eutanasiaa, säätää translakeja, ei pidä huolta lasten oikeudesta isään ja äitiin, laillistaa huumeita, suoltaa väkivaltaviihdettä kaikilta kanavilta tuutin täydeltä, hylkää kristillisen uskon ja arvot – yksityisesti, yhteiskuntana ja kirkossa – niin silloin edessä on aivan varmasti pahin mahdollinen.

Jumala haluaa rakkaudessaan pelastaa meidät synnin turmiolta ja sen tuomalta ajalliselta ja iankaikkiselta tuholta.

Mitä sinä vastaat tähän rakkauteen, entä Suomen päättäjät ja kansa, entä kirkko? Vain Jumalassa on hyvä, pyhä, rakastava elämä.

Rukoilkaamme itsemme, kansamme ja kirkkomme puolesta.
Rukoilkaamme kansojen puolesta ja sodan päättymistä.

Juuri nyt Jumala odottaa ja katsoo, mitä kansat tekevät.

Jos ne ajattelevat, että mitään Jumalaa ei tarvita, Jumala kunnioittaa tätä päätöstä. Silloin synti ja paha saavat vallan, ja Jumala lopulta tuomitsee kaiken vääryyden.

Edessä on monta polkua ja vaihtoehtoa. Olemme tulossa hetkeen, jolloin kansamme syntien mitta on täyttymässä. Mutta vielä kutsutaan armoon ja uuteen elämään Vapahtajassa Jeesuksessa Kristuksessa, Jumalan pyhän Sanan mukaisesti. Määrähetki lähestyy.

Rukoile!