Ihmiskunnan ja luomakunnan rappio

IHMISKUNNAN JA LUOMAKUNNAN RAPPIO

 

Vaikka yksittäisinä ihmisinä haluaisimme kieltää syntisyytemme, ihmiskunnan historia ja nykytila, sekä luonnon saastuminen ja järkkyminen todistavat joka päivä vastaansanomattomasti aivan päinvastaista. Kaikki koettu ja nähty on summa yksittäisten ihmisten toiminnasta. Emme voi väittää, että meillä ei olisi osaa tässä kokonaisuudessa.

 

Aihepiiri on niin ikävä ja ilmeinen, että katsaus jää lyhyeksi. Siitä voimme poimia muutamia pääkohtia:

  • Ihmiskunnan historia on täynnä sortoa, väkivaltaa ja sotia.
  • Luonto saastuu aina siellä, missä ihminen toimii.

On todettavissa, että väkiluvun huiman kasvun myötä edellä mainitut ilmiöt ovat kiihtyneet aivan uusiin mittakaavoihin. Tekniikan kehittyminen on tuonut osittain helpotusta ihmisten elämään, mutta varsin lyhytnäköisesti. Ihminen käyttää luontoa yli sen kestokyvyn ja lisäksi saastuttaa sitä vakavalla tavalla. Ihminen on rakentanut mielipuolisia aseita.

 

Uusia, vakavia ilmiöitä

  • Merten saastuminen. Valtamerien pinta-alasta jo 40 % on muovijätteen ja sen hajoamistuotteiden peitossa. Nämä pienhiukkaset ovat usein hyvin myrkyllisiä ja kertyvät ravintoketjuihin. Mantereiden rannikkoalueita peittää valtavat puna- ja sinilevälautat, jotka tuhoavat tehokkaasti lähes kaiken elämän merestä.
  • Ilmasto on muuttumassa epävakaaksi. Voimakkaita myrskyjä ilmenee enemmän kuin koskaan.
  • Uusi kylmä sota ja terrorismi. Parissa vuodessa kansainvälinen ilmapiiri on muuttunut radikaalisti. Syyriassa on jo olemassa mittavan sodan ainekset. Venäjä aseistautuu, harjoittelee ja toimii erittäin määrätietoisesti kuten Saksa ennen toista maailmansotaa. Islamistinen terrorismi kasvaa jatkuvasti.

 

Vakavin uhka

  • Kaikkein vakavin uhka kätkeytyy ydinaseisiin, joita on pitkälti yli 10 000. Ne ovat keskimäärin paljon tehokkaampia kuin Hiroshiman atomipommi. Ydinaseita voi ajautua terroristienkin käsiin. Venäjä uhkailee ydinaseilla.
  • Vastaavan tyyppinen uhka liittyy ydinvoimaloihin. Ne ikääntyvät ja ovat alttiita käyttöhäiriöille, maanjäristyksille, terrorismille ja sodille. Maailmassa on jo koettu pari erittäin vakavaa ja tappavaa katastrofia.

Lopulta, Raamatunkin ennustusten valossa kaikkein pahimmat uhkakuvat tulevat toteutumaan täysimääräisesti. Todellisuudessa laajamittainen ydinsota voi tuhota elämän maapallolta parissa tunnissa, milloin vain. Ainoastaan Jumalan väliintulo estää kaiken elämän kuoleman maan päällä.

Näistä aivan viimeisistä, käsittämättömän kauheista kuvista voit lukea Ilmestyskirjasta ja myös tämän sivuston kohdasta Ilmestyskirja / Luvut 8-20.

 

Kaikki tämä kauheus osoittaa, mihin hyvän ja pahan tiedon puusta syöminen johtaa. Ihmiskunta ilman Jumalaa tuhoutuu. Ihmiskunta yhdessä Jumalan kanssa pelastuu.

Raamattu ei pääty ihmiskunnan ja maapallon tuhoon vaan uuteen luomakuntaan, jonka keskellä on elämän puu. Siellä on oleva ikuinen kotimme, joka ei koskaan tuhoudu. Siellä ei ole syntiä vaan pelkästään Jumalan rakkaudellista, viisasta hallintaa – sekä sen myötä täyttä elämää, iloa, onnellisuutta. Haluathan sinäkin olla mukana?

Lue Ilmestyskirjan 21-22 luvut!