Käyttöohjeet – voit myös kuunnella tekstejä

Raamattu ajassamme -sivusto avattiin käyttöön 2016 keväällä. Koossa on yli 750 opetusta yms.! Lukijoita on kertynyt jo yli 2 miljoonaa (joulukuu 2023) !!! 

Etenkin viimeisen reilun vuoden aikana kävijöitä on ollut yli 500 000!
Tämä on Jumalan armon ihmettä ja siitä hänelle kaikki kiitos ja kunnia!

Huom: Näitä tekstejä voit myös kuunnella Microsoft Edgen kautta. Avaa tuo sovellus ja sen kautta raamattusivusto ja yksittäinen artikkeli. Maalaa haluttu teksti ja valitse oikean yläreunan toiminnoista A”-merkki ja puhekieleksi suomi.

Sivustoa päivitetään viikottain. Pyrin saamaan mukaan  useamman henkilön kirjoituksia, mikä parantaa sivuston laatua ja laajuutta.

Opetustekstit avautuvat, kun klikkaat Otsikoita / Päävalikon alaotsikoita / Kuvakkeita.

Valmiita olevia sivuja voit hyödyntää oman uskonelämäsi rakentamiseen, pienpiirien materiaaliksi sekä seurakuntien ja järjestöjen työhön. Sivujen materiaalia voit käyttää maksutta. Niitä ei tule käyttää taloudellisen hyödyn saamiseksi.

Osa nettisivujen materiaaleista perustuu laajempiin opetuspaketteihin. Sivustolle nämä opetukset on yritetty tiivistää, koska netissä pitkien materiaalien lukeminen ei ole helppoa. Runsaalla väliotsikoinnilla on haluttu helpottaa lukemista ja kohtien löytämistä. Osa materiaalista on luonteeltaan lyhyempää johdantoa kuhunkin aiheeseen.

Sivustoa kannattaa hyödyntää myös evankeliointiin. Vinkkaa ystävällesi tai tutullesi näistä sivuista. Kirjoita sivuston osoite vaikkapa korttiin, jolla haluat muistaa tätä henkilöä. Mainosta sitä somessa! Sivusto tarjoaa hyvän mahdollisuuden siihen, että ihminen saa rauhassa pohtia elämän tärkeimpiä kysymyksiä.

Sivusto on saanut Suomen ev.lut. kirkon kirkkohallitukselta julkaisuluvan käyttää vuoden 1992 raamatunkäännöksen ja luterilaisten tunnustuskirjojen suomennoksen otteita. Silti sivusto ei ole minkään seurakunnan tai kirkkokunnan virallinen sivusto vaan se on luonteeltaan yksityinen, vaikkakin tarkoitettu vapaasti kaikkien käyttöön.