Valemedia ja presidentinvaalit

VALEMEDIA JA PRESIDENTINVAALIT

Media ja Mika Aaltola

Aikamme liberaali valemedia on jo heti alussa ottanut presidenttivaalien ehdokkaan Mika Aaltolan hampaisiinsa. On kysyttävä miksi?

Hän on ainoa ehdokas, jota ns. media kohtelee hyvin kriittisesti. Ainoa looginen syy on se, että häntä on pidetty uhkana liberaalille järjestykselle ja valtapyrkimyksille, jota mediakin pääosin edustaa.

Mika Aaltolassa on teoreettisesti potentiaalia nousta kansan suosikiksi Martti Ahtisaaren tapaan, ts. ryvettyneen politiikan ulkopuolelta. Miksi Aaltola ei kelpaa ja miksi hän on uhka?

Aaltola on rohkea ajattelija, arvostettu asiantuntija ja melko arvokonservatiivi, kenties jopa uskova. Ainakin tällainen ”leima” tai ansio on häneen haluttu liimata.

Siksi hän on uhka aikamme liberaalille järjestykselle ja siksi liberaali valemedia hyökkää hänen kimppuunsa yhä uudelleen. Aaltola ei pelkää ottaa esille tämän sorttisen median vakavia ongelmia. Siitä hän maksaa nyt hintaa.

On täysin absurdia, kuinka tämä valemedia esittää hyvin loukkaantunutta. Liberaali media on absoluuttisen subjektiivista ja sitä ajaa monet tiedostetut ja tiedostamattomat vaikuttimet ja pyrkimykset.

.

Aikamme liberaali valemedia

Uutisointi koskien Usaa

Aikamme valtamedia uutisoi pelkästään liberaalista näkökulmasta. Esimerkiksi Usaa koskevat uutiset arvioidaan ja esitetään vain liberaalista näkökulmasta, ikään kuin demokraatit olisivat ainoa hyvä ja republikaanit ainoa paha Usassa. Tosiasiassa molemmissa on hyvää ja pahaa, keskilinjaista ja äärimmäisyyksiä.

Uutisointi koskien Hamasia ja Israelia

Aikamme valtamedia on osa aikamme antisemitististä propagandaa. Se vihaa Israelia ja surutta ja kritiikittömästi julistaa Hamasin väitteitä ja oppeja. Tällä toiminnalla se jatkaa ja edistää äärimuslimien ihanteita ja tosiasiassa on tukemassa niitä, jotka haluavat tuhota juutalaisvaltion ja juutalaiset.

Yhä tänäänkin se uutisoi, että Gazan sairaalaiskun tekijä on jotenkin epäselvä ja käyttää ilmaisua ”Hamas ja Israel syyttävät toisiaan”. Sehän on jo luotettavasti todettu monelta eri taholta, että Israel ei tehnyt sitä iskua, vaan Jihad / Hamas itse. Liberaali valtamedia jatkaa ja ylläpitää Hamasin tarkoituksellista valhetta. Siksi se on valemedia. Samoin toimii Venäjä.

On tärkeää huomata ylipäätään se, että liberaali valta/valemediamme nostaa terroristi-järjestö Hamasin tasaveroiseksi valtiollisen Israelin rinnalle. Jokaisessa uutisessa siteerataan Hamasia. Miksi ei virallista palestiinalaishallintoa? Eihän Hamas ole sellainen!

Hamas on yksiselitteisesti terroristijärjestö, joka aiheutti koko sotatilanteen ja on siten vastuussa myös siviiliuhreista. Hamashan pyrkii juuri siihen, että mahdollisimman paljon siviilejä kuolee, jotta Israel tuomittaisiin.

Valtamediamme siteeraa ja julistaa surutta Hamasin ilmoittamia lukumääriä siviiliuhreista – tänäänkin (23.10.) yhteislukemana 5000… Mutta missä ovat viralliset, luotettavat todisteet lukumääristä?

Ei missään ja silti valemediamme toimii terroristijärjestö Hamasin sokeana äänitorvena. Hamas käy ensisijassa propagandasotaa Israelia vastaan ja siinä valheet ja räikeä liioittelu ovat tärkeä ase. Tässä aikamme liberaali valemedia on mukana.

Miksi ihmeessä liberaali media ylipäätään vastustaa Israelia? Israelhan on demokratia (ainoa koko Lähi-idässä), jossa jopa seksuaalivähemmistöillä on elintilansa. Mutta menepä kysymään samaa Hamasilta tai muilta arabeilta. Ja silti liberaalin median viha Israelia kohtaan käy jopa tämän lempilapsen ylitse.

Israel on Jumalan valittu kansa. Hänestä on Messias ja Israeliin hän palaa. Siksi liberaali media vihaa Israelia niin syvästi. Se tietää tuomionsa.

Uutisointi koskien abortteja ja perhearvoja

Aikamme valtamedia on syvästi ja räikeästi antikristillinen. Esimerkiksi se hyökkää kaikella raivolla ja voimalla niitä vastaan, jotka haluavat lopettaa lastemme tappamisen äitiensä kohtuun. Kun Timo Soini marssi tämän elämää suojelevan ja arvostavan asian eli ehdottoman ihmisyyden puolesta, media vaati pääministeriä tuomitsemaan Soinin.

En ole nähnyt yhtäkään uutisointia, jossa edes jotenkin vakavasti pohdittaisiin näiden lasten murhaamista. Eikö teistä löydy yhtäkään toimittajaa, joka kokisi edes pienintä sääliä ja rakkautta lapsiamme kohtaan? Vai saatteko potkut, jos kyseenalaistatte abortit?

Ettekö tiedä sitäkään, että maamme talousongelmat johtuvat asiantuntijoiden mukaan nimenomaan vääristyneestä väestörakenteesta? Lähes 700 000 lastamme on abortoitu. Juuri tästä on kyse. Ja valemedia kannattaa täydellä voimalla lastemme murhaamista ja kansamme ajamista talousromahdukseen!

Sama linja koskee kristillistä avioliittoinstituutiota ja sukupuolisuutta. Valtamedia haluaa repiä ihmisyyden perusindentiteetin ja yhteiskunnan perusyksikön riekaleiksi. Ei ihme, että monet nuoret ovat syvästi ahdistuneita ja epätietoisia kaikesta, ja perheet hukassa.

Minua suorastaan oksettaa tämä valtamediamme, joka suoltaa vääristyneitä ja väritettyjä valheita ja kuinka se hyökkää kaikkea totuutta, hyvyyttä ja ihmisarvoa vastaan. On naurettavuuden huippu, kuinka se nyt itkee oman arvonsa ja objektiivisuutensa harhan perään. Kulissit romahtavat aina lopulta.

.

Pohdintaa presidentinvaaleista

Aaltola

Mika Aaltolan osalta en ole vielä päättänyt, äänestänkö häntä. Oikeastaan tämä median suhtautuminen häneen kyllä vahvasti puoltaa sitä, että kenties häntä kannattaa äänestää. Liberaali valtamediahan on sielunvihollisen työkalu ja jos sielunvihollinen näin pelkää Aaltolaa, kenties Jumala haluaisi käyttää tätä miestä taistelussa pahuutta ja pimeyttä vastaan ja rakentaa maatamme kestävien arvojen perustalla.

Stubb

Valtamedialla ja liberaalilla valtaeliitillä on nyt presidentinvaalien suhteen pullat hyvin uunissa. Kaksi pääehdokasta ovat ultraliberaaleja. Erikoista on se, että Stubb ei ole lainkaan kiinnostunut pressan hommasta. Hän on mukana vain varmistamassa itselleen luvattua komissaarin paikkaa. Siksi todella kannattaa miettiä, kannattaako häntä äänestää ensimmäisellä kierroksella. Edes kokoomuksessa kaikki eivät pidä hänestä.

Haavisto

Kansa voi miettiä sitäkin, miltä presidentinlinnan vastaanotossa näyttää, kun herra ja rouva Haavisto ovat edustamassa maatamme ja ottamassa arvovieraita vastaan. Ehkä kansamme on jo niin syvästi tässä mukana, että se on vain hauskaa. Mielenkiintoisinta lienee, mistä materiaalista heidän juhla-asunsa on tehty ja miltä ne näyttävät. Mediasuosio on taattu ympäri maailmaa – liberaaleissa medioissa.

Vasemmisto ja oikeisto

Presidentinvaaleissa on nyt paljon ehdokkaita. Kaikki puolueet haluavat olla mukana keskusteluissa ja näyttää olevansa pelissä mukana. Äänet tulevat sen myötä jakautumaan varsin laajasti, paitsi, että vihervasemmisto todennäköisesti tulee jo heti ensimmäisellä kierroksella asettumaan Haaviston taakse.

Porvaripuolueet tulevat tässä suhteessa kompastumaan siihen, että niiden äänet jakautuvat liikaa. Stubb on toki kokoomuksen ehdokas, mutta hän on liberaalimpi kuin vihervasemmistolaiset itse ovat.

Halla-aho

Perussuomalaisten Halla-ahollakin on laaja kannattajakunta, mutta mietin, onko hänellä mitään mahdollisuuksia toisella kierroksella Haavistoa vastaan. Kovin monet suhtautuvat kielteisesti.

Halla-aho oli vuosia toimittajien ylimielisen pilkan kohteena, mutta tämä jaksoi aina vastata asiallisesti ja analyyttisesti. Se sai toimittajat näyttämään pelleiltä. Sellaisiahan ne olivatkin omassa fanaattisuudessaan.

Nyt Halla-ahoa jopa arvostetaan ja kuunnellaan. Halla-aho oli niitä harvoja viisaita, jotka ymmärsivät Venäjän uhan realistisesti ja Ukrainan tehokkaan tukemisen tarpeellisuuden, puhumattakaan monista Ruotsin ongelmista. Mutta matka Haaviston voittamiseksi on silti varsin pitkä.

Voisiko olla mahdollista, että kannattaisi sittenkin äänestää Mika Aaltolaa? Hän voisi toisella vaalikierroksella jopa voittaa. Aaltola on toki jossain määrin poliittisesti kokematon.

Valemedia ja varsinainen vaali

Huomaa, että media yrittää nyt iskostaa kansamme mieliin, että Aaltola on jo pudonnut pois kärkikamppailusta. Ihmisethän haluavat äänestää vain potentiaalisia voittajia. Mutta kyseessä on median valhe. Vaalit on vielä pitämättä. Tosiasiassa kansa eli sinä osaltasi päätät. Älä anna median päättää siitä, miten sinä äänestät!

Äänestä henkilöä, joka parhaiten vastaa sinun arvomaailmaasi ja jonka haluaisit nähdä maamme seuraavana presidenttinä.

Minun mielestäni Mika Aaltola on harkitsemisen arvoinen ehdokas. Kokemattomuudesta huolimatta hänellä on paljon tietämystä ja kenties ratkaisevaa on sittenkin se, että presidentti ymmärtää, keneltä on viime kädessä saanut valtansa – ei kansalta vaan Jumalalta – ja keneltä hän saa kaiken tarvittavan viisauden, rohkeuden ja tuen vaativaan tehtäväänsä vaikeampana aikana sitten toisen maailmansodan.

.

Konservatiivisen median tarve

Median osalta suren, että Alfa-tv kaatui. Eikö maastamme löydy vakavia vastuunkantajia, jotka ymmärtävät tasapuolisen, jopa jossain määrin objektiivisen tiedon ja viestinnän merkityksen? Monet ratkaisevat taistelut kansamme sydämistä ja sen myötä tulevaisuudestamme käydään mediassa.

Ehdotan, että maahamme perustettaan keskitetysti media, joka pitäisi elämän, täyden ihmisyyden ja totuuden puolta. Siihen tarvittaisiin osaavia tahoja, keskeisiä rahoittajia ja laaja kansanliike tueksi.

Uskon, että Jumala siunaisi tämän hankkeen. Varmaa on sekin, että vastustusta tulisi olemaan ennen näkemättömän paljon.

.

Ja vielä: Aikamme liberaali valtamedia, lopettakaa tuo naurettava parkuminen valheellisen objektiivisuutenne perään! Uskotteko te siihen edes itsekään!