Kutsu kansalliseen parannukseen

SUOMEN KANSA – TEE PARANNUS JA TURVAUDU KOKO SYDÄMESTÄSI HERRAAN, SINUN AINOAAN JUMALAASI JA PELASTAJAASI!

Venäjä on hyökännyt Ukrainaan, jotta se ei integroitusi länteen, varsinkaan Natoon. Tietysti takana on äärimmäisen pahan ja pimeyden voimat.

Suomi harkitsee liittymistä Natoon. Vaikea kysymys. Venäjä saattaisi julistaa sodan Suomelle tämän estämiseksi. Kyllä se ehtii koota sitten myöhemmin joukkonsa ja ryhtyä totisiin toimiin.

En ole Natoa vastaan enkä sen puolella.

Ainoa turvamme on yksin Jumala. Entä jos Jumala on saanut tarpeeksensa Suomen kansan luopumuksesta? Vaikka Jumala antoi meille 77 rauhan ja siunauksen vuotta, kansamme kiitos on elämän antajamme hylkääminen.

Suomen kansa on abortoinut vuodesta 1970 alkaen yli 650 000 elinvoimaista, mittaamattoman arvokasta lastaan. Kansa, joka surmaa omat lapsensa, ei voi kestää.

Lisäksi on paljon muuta: kansamme on rikkonut avioliitot ja monet ovat hylänneet kristillisen avioliittojärjestyksen. Materialismi, humanismi, itämaiset uskonnot ja okkultismi kiinnostavat enemmän kuin Jumala.

Kirkkomme on pitkälti luopunut Herrastaan. Se on nostanut syntisen ihmisen kaiken keskiöön Jumalan tilalle. Raamattu on sille vanhanaikainen kirja. Monet kirkon päättäjät ja työntekijät palvelevat Setaa eikä Herraa. Heistä on tullut kansamme eksyttäjiä.

Venäjän johto on paha. Korona on paha. Länsimainen materialismi ja vääristynyt vapauden ihanne elää synnissä on paha. Synti ja paha on elämän turvamuurien alas repimistä. Kun hylkäämme Jumalan ja rikomme elämän lakia, jäljelle jää vain kuoleman tie.

Paha saa silloin vallan ylitsemme. Se on tullut varastamaan elämämme, tappamaan ruumiimme ja tuhoamaan iankaikkisuutemme.

Tällä kuoleman tiellä olemme nyt Suomen kansana. Talvisodan edessä kansamme heräsi parannukseen presidentti Kallion ja hänen puolisonsa johdolla. Jumala varjeli kansamme itsenäisenä, vaikka samalla inhimilliset uhraukset olivat rajuja.

Nyt meillä Suomen kansana on pienen pieni hetki kääntyä parannukseen ennen pahinta. Sodan vaara kolkutelee rajoillamme. Mitä se merkitsee? Katso Ukrainaan.

Monet ovat kokeneet, että Venäjä nousee kansamme rankaisijaksi syntiemme ja luopumuksen tähden. Mutta sekin on armoa, kaikessa kauheudessaan. On armoa kääntyä Jumalan puoleen, on armoa saada anteeksi, on armoa saada lahjaksi iankaikkinen elämä.

Todellista elämää ei ole täällä. Se on iankaikkisuudessa. Täällä saamme valita sen, elämmekö iankaikkisuuden yhdessä Jumalan kanssa tai ilman häntä.

Jumala on valinnut sinut Kristuksessa elämään. Hän on kantanut ja sovittanut syntisi ristillä. Hän kärsii syvimmän rangaistuksen sinun puolestasi. Hän antaa lahjaksi ylösnousemuksen uuteen elämään. Hän antaa Pyhän Henkensä sisimpääsi. Hän antaa ajalliset ja iankaikkiset lahjat. Hän antaa itsensä.

Mikä sinun valintasi? Mitä vastaat Jumalan armoon ja rakkauteen?

Meidät asetetaan elämän ja kuoleman eteen, jotta ymmärtäisimme realiteetit. Valheelliset kuplat puhkeavat.

Sinua ei pelasta oma armeijamme, EU eikä Nato. Herra itse tarvittaessa sotii sinua vastaan, jotta sinä kääntyisit kuoleman tieltä iankaikkisen elämän tielle.

Tämä on armon, katumuksen ja sydämen paaston hetki. Käänny, jotta Suomen kansa pelastuisi.

Emme kulje pimeyteen, vaan kohti valoa ja elämää. Tie perille kulkee ristin kautta. Ensin risti, sitten kirkkaus. Säilytä tämä näky ja turva Jumalassa.

.

Arkkipiispa Gustaf Johanssonin enkeli-ilmestys vuonna 1920

Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa:

Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana vuonna 1920 Gustaf Johansson oli iltakävelyllä. Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna. Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus oli vielä näin myöhään.

Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota:

”Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.”

”Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen.”

”Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta.

”Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä.”

.

Viestin aiheena oli Suomen tulevaisuus.

Kaksi ensimmäistä ennustusta on jo käynyt toteen. Kolmas vaihe on kohta päällä ellei parannusta tule.

Kolmas tuomio on vielä toteutumatta ja sekin tulee toteutumaan varmasti, koska se tuli Jumalan sanana enkelin välityksellä.

Monet kansamme profeetoista saivat tietoa näistä tuomioista. Kalastaja Mikko Reponen sai tarkan tiedon talvi- ja jatkosodan tapahtumista. Jumalan Pyhä Henki on puhunut myös meidän aikanamme profeetoille tästä kolmannesta miekan pistosta, joka ulottuu miekan kahvaan asti.

Tämä on niin tapahtuva, että monet profeetat eivät uskalla siitä yleisesti puhua, koska sen puhuja saa sellaisen leiman itseensä. Kuitenkin jotkut ovat asiasta puhuneet pienelle sisäpiirille ja se sanoma on todella vavahduttava. Loppuosa tulee toteutumaan.

On tulkittu, että ensimmäinen tuomio eli miekanisku olisi tarkoittanut Kansalaissotaa v. 1917-18, toinen miekanisku toteutui talvi- ja jatko- ja Lapin sodassa 1939-1945 ja kolmas miekanisku tarkoittaisi Venäjän suorittamaa Suomen miehitystä pitkän ajan kuluttua.

Lopulta Jumala kuitenkin armahtaa Suomea kun Googin eli Venäjän ja sen liittolaisten joukot (Hes 38-39) tuhotaan perusteellisesti pakanakansojen viimeisessä hyökkäyksessä Israelia vastaan.

Kun maailmantilanne kiristyy tulevina vuosina, niin Venäjä katsoo turvallisuusetujensa vaativan, että Suomesta tehdään tarpeeksi suuri puskurialue, jotta NATOn joukot eivät voi päästä aivan Venäjän rajan taakse. Käytännössä tämä tulee merkitsemään Itä- ja Pohjois-Suomen miehittämistä.