Erään papin kokemuksia vaaran vuosista

Erään luterilaisen pastorin kokemuksia Tampereen suunnalta:

Kesällä 2021 olin rukouksessa rippileirin päättyessä ja rukouksessa sain sanat: ”Uhka idästä”. Se ei voinut olla korona, sillä se oli jo Suomeen rantautunut.

Nyt helmikuussa 2022 ymmärrän, että uhka oli Venäjä. Ymmärsin myöhemmin, että tämä uhka koskettaisi (ainakin jollakin tavalla) myös Suomea.

Jatkuvasti tämän jälkeen olen saanut rukouksessa sanoja siitä, kuinka Jeesuksen paluun päivä on lähellä. Eräässä rukouksessa sain sanat, että Herran paluu tulee ”ennemmin kuin uskotkaan”. Tätä ennen kaikki kuitenkin muuttuu ”tuhkanharmaaksi”.

Jokin aika sitten rukouksessa sain sanat: ”Vaaran vuodet, joita monet pelkäävät.” Ymmärsin, että koskettaa Venäjän aggressiota.

Näin rukouksessa kuvan/kuulin sanat siitä, kuinka Jumala ”ottaa kätensä pois epäuskoisen maailman päältä”. Tähän asti Herra on pitänyt kätensä varjelemassa pahalta, mutta nyt epäuskoinen, Jumalan hylännyt maailma, kokee sen, että Jumala siirtää kätensä pois ja rangaistukset/tuomiot saapuvat.

Eräässä rukouksessa sain sanat: ”He eivät tahtoneet tulla” (siis minun luokseni). Sain myös sanat siitä, kuinka maailma on hylännyt Jumalan ja siksi ”minä hylkään heidät”.

Sain rukouksessa sanat: ”Voi keisareita, voi sotilaita!…” Ylipäätään rukouksessa on toistunut se, kuinka totaalisen kahtiajakautunut ihmiskunta on ja kuinka rangaistukset saapuvat kohtaamaan juuri epäuskoista maailmaa.

Rukouksessa kuulin sanat siitä, kuinka ”Jumala kostaa” lähettäessään tuomionsa. Kysyin Herralta, että: ”Ethän sinä kosta?” Sain sanat: ”Kaikilla ei ole sitä kruunua, joka sinulla on.

Eräässä rukouksessa sain sanat: ”Vaiti profeetat! …” Rukouksessa oli syvä Herran pyhyyden tuntu. Kaikki vaikenee, kun Hän nyt puhuu – niissä tapahtumissa, jotka koskettavat maailmaa.

Vain vähää ennen Venäjän täysimittaista hyökkäystä sain rukouksessa sanat: ”Katse kaakkoon. Sieltä tulee onnettomuus. Tuli tuhoaa kaiken minkä se kohtaa. Räjähdyksiä.” Jonkin ajan kuluttua kerrottiin räjähdyksien äänistä Kiovassa.

Aikaisemmin ymmärsin rukouksessa, että Herra ”lähettää” nyt ”enkelinsä” toteuttamaan tuomioitaan. Tämän jälkeen luin Raamatusta, kuinka viimeisinä aikoina enkelit puhaltavat seitsemään pasuunaan/torveen.

Eräässä rukouksessa sain sanat: ”Kavioiden kopse kuuluu jo”.