Hallitus vaihtoon!

HALLITUS VAIHTOON!

Tämän kirjoitan puhtaasti omana mielipiteenä ilman mitään hengellistä selkänojaa.

Kun Suomi joutui talvisotaan, elettiin niin vakavia aikoja, että tavallisella perushallituksella ei ollut todellisia mahdollisuuksia selviytyä ylivoimaisen vaikeasta tehtävästä. Ylipäällikkyys luovutettiin Mannerheimille ja maata johdettiin pitkälti Mikkelin päämajasta.

Nyt Suomea johtaa kokematon tyttöviisikko. Oikeastaan tämä kertoo jo kaiken eikä mitään tarvitsisi perustella sen enempää – tällaisina aikoina.

Suomi on historiallisessa kriisissä. Ei vain viruksen tähden vaan ennen kaikkea taloudellisesti ja ihmisten perusoikeuksien rajoitusten tähden.

Suomea EI voi johtaa kokematon, nuori joukkio. Ei edes tavallisina aikoina, saati sitten universaalin kriisin hetkellä.

Marin sanoi aikanaan: ”Jos maamme etu vaatii, hän on käytettävissä pääministeriksi”. Nyt maamme etu vaatii, että hän antaa vallan ja vastuu henkilöille, joilla on paljon enemmän kokemusta ja ymmärrystä. Se on maamme etu ja asialla on jo kiire. Vallanvaihto on tietysti tehtävä lain vaatimassa järjestyksessä ja tavalla.

Hallitus on osittain esiintynyt tiedotustilaisuuksissa jämäkästi, mutta siinä kaikki. Toimet on tehty liian myöhään ja kenties väärällä tavalla. Todennäköisesti aiheutetaan vuosien vakavat ongelmat, jotka lisäävät kollektiivista ja henkilökohtaista kärsimystä – eivät vähennä.

Ensimmäisissä tiedostustilaisuuksissa kutsuttiin kaikki ulkomailla olevat suomalaiset kiireesti kotiin. Monet tulivat tautipesäkkeistä. Heitä on 200 000. Mieletön määrä. He lensivät Helsinkiin ja levittäytyivät täysin valvomattomasti ympäri Suomea jättäen koronajälkiä kaikkiin kulkuneuvoihin ja pysähtymispaikoille.

Valtava emämoka, jonka hinta on hirvittävä. Moni kuolee. Taloudellinen lasku on ennen näkemätön. Hallitus huolehtii vain omien kasvojen kiillottamisesta. Virheitä ei saa myöntää eikä todellista vastuuta tarvitsee ottaa.

Silti yllättävän moni on kovin tyytyväinen hallitukseen. Kylläpä ovat jämäköitä… Mutta se on vain pintaa. Todellisuus on aivan toinen. Vai onko niin, että jo Rooman valtakunnan aikana keisari piti kansan tyytyväisenä antamalla leipää ja sirkushuveja. Eikö muulla ole väliä kunhan on ruokaa ja riittävästi viihdettä?

Presidentti Niinistö ehdotti juuri tällaista samantapaista vetovastuun vaihtoa. Hän ehdotti kriisiajan turvallisuusneuvostoa. Tämän Marin torjui korotetulla äänellä.

Presidentti Niinistö on erittäin kokenut ja nauttii laajaa kansalaisluottamusta. Hänellä varmaan hiukset harmaantuvat entisestään katsoessaan tyttöviisikon kokematonta toimintaa.

On se nyt niin hyvät ihmiset, että on täysin mieletöntä, että maatamme johtaa tällainen kokematon nuorikkojoukko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eikö kukaan välitä!!!! Ainakin presidentti välittää! Muutama toimittajakin. Herätkää jo hyvät ihmiset – ajalliseen todellisuuteen ja sitten myös hengelliseen todellisuuteen. Kriisin ydin on siinä, että ihmisten tulee kääntyä Jumalan puoleen. Tehkäämme se ennen kuin on liian myöhäistä!