Kohti tulevaa: Ilmestyskirja 17 luku

Ilm 17 luku

 

LUOPIOKIRKON TURMELUS JA TUHO

Kristuksen morsian on seurakunta. Se on sovintoverellä pesty ja Pyhällä Hengellä voideltu ja pyhitetty. Antikristuksen morsian porttokirkko, joka on täynnä kaikkinaista saastaa. Sen loppukin on sen mukainen.

Apostoli Johannes hämmästyi suuresti, kun hän katsoi suurta porttoa, Suurta Babylonia. Se asui suurten vesien äärellä eli sen vaikutuspiiri oli pakanakansat. Sen johtajana oli toinen peto, väärä profeetta, joka näytti karitsalle mutta puhui kuin saatana (13 luku).

Miksi Johannes hämmästyi? Koska portto näytti ulkonaisesti ylevältä, loistokkaalta, juhlalliselta seurakunnalta. Samanaikaisesti se istui saatanan selässä, harjoitti kaikkinaista saastaisuutta ja vainosi uskovia.

Onko tällainen maailmanlaajuinen luopiokirkko eli kirkkokuntien liittouma jo rakenteilla? Onko paavi sen johtaja, katolinen kirkko sen runko ja monet protestanttiset kirkkokunnat sen liittolaisia? Onko katolisen kirkon korruptio, homo-insesmi, paavin ja Marian palvonta, reliikit, yms. sekä kirkkokuntien yhdessä ajama ekumeenisuus, homopropaganda, lavea liberaalisuus ja hengellisyydestä riisuttu diakonia tuon tulevan valmistelua?

Huomaa, että ns. globaali evankelinen liike on aivan eri asia, koska se perustuu Raamatun arvovallan ja opetusten tunnustamiseen, Jeesus-keskeisyyteen ja vahvaan evankeliointinäkyyn. Tästä liikkeestä ja sen edustajista, todellisista uskovista tulee vainottuja – edellisen toimesta.

Jo nyt esimerkiksi Suomen ev.lut. kirkossa johtopaikkoja pitävät hallussaan Raamattua vieroksuvat liberaalit. Jo nyt moni valikoituu työntekijäksi sen mukaan, että on valmis siunaamaan ja vihkimään homoja. Jo nyt moni pitkänkin päivätyön tehneeltä papilta revitään pappiskirja, kun hän on palvellut seurakuntaa, joka nimenomaisesta haluaa pitää kiinni Raamatusta!!!

Yllättävää lopulta on se, että peto itse tuhoaa tämän porton. Mutta ei sittenkään: portto on vain halpa työväline ja välivaihe pedon suunnitelmissa. Lopulta peto julistautuu jumalaksi eikä mitään muuta uskontoa enää sallita. Samalla peto on Jumalan kahlekoira, joka tuottaa ansaitun rangaistuksen portolle.

Tuo peto on antikristuksen valtakunta, jonka päänä itse Antikristus on. Tällaisia globaaleja antikristillisiä valtakuntia on jo ollut useita, mutta viimeinen on suurin. Yhteensä seitsemän. Viimeinen on uudelleen herännyt Rooma ja sen keisari on yksi sitä hallitsevasta kymmenestä päämiehestä. Tuleeko tästä valtakunnasta liittouma, jonka ytimessä on 10 valtiota ja niiden talutusnuorassa lukuisia muita? Oli miten oli – sekin tuhoutuu Kristuksen tulemuksen edessä.

 

Kenen joukoissa sinä seisot? Kenen leipää syöt?
Kenen lauluja laulat? Kenen kohtalon jaat?