Ehdoton ”EI” sukupuolineutraalille kasvatukselle yms!

EHDOTON ”EI” SUKUPUOLINEUTRAALILLE KASVATUKSELLE!

Lastenpsykiatri Jari Sinkkonen:

Sukupuolien häivyttäminen on aikuisten päähänpinttymä, se ei lähde lapsen tarpeesta. Sukupuolen kehittyminen on koko elämän mittainen matka, joka alkaa kohdussa ja päättyy kuolemaan. On ihmisoikeus saada olla jompaa kumpaa sukupuolta. Sukupuolen häivyttäminen on lapselle syvästi hämmentävää. (Iltalehti 10.10.2018)

 

Kommentointia:

On käsittämätöntä, että jotkut ihmiset tahtovat särkeä lasten identiteetin poikina ja tyttöinä. Se on mitä syvin ja räikein ihmisoikeusrikos.

On käsittämätöntä, miten äärimmäisen pieni vähemmistö saa aikaan tällaisen yhteiskunnallisen vääristymän. Tämähän on jo todellisuutta päiväkodeissa ja kouluissa. Millä ihmeen oikeudella he tekevät niin?

On käsittämätöntä, että tavalliset suomalaiset aikuiset, isät ja äidit ovat niin hiljaa. Eivätkö he välitä tai ymmärrä?

Mistä on kysymys?

Elämme antikristillistä, aggressiivista, ihmisyyttä vihaavaa liberalismin aikaa. Saatana haluaa varastaa ihmisen elämän, tappaa ihmisen psyykkisesti ja fyysisesti, sekä tuhota ihmisen iankaikkisesti. Tätä toteuttavat sielunvihollisen lapset.

He nousevat elämää, rakkautta ja ihmisyyttä vastaan. Lapset on abortoitava, jäljelle jääneiden sukupuoli- ja seksuaali-identiteetti on murrettava, särjettävä ja vääristettävä, avioliitot on hylättävä vanhanaikaisina, kirkko on hajotettava, sairaat ja vanhukset on saatettava eutanasian piiriin. Tässä on modernin liberaalin missio. Sitä media on täynnä. Valtaosa poliitikoista on sen sokeita, tahdottomia, syvästi turmeltuneita ja paatuneita sätkynukkeja.

Vaihtoehtona elämä!

Kristittyinä me tarjoamme vaihtoehdon. Jokainen ihminen on luovuttamaton arvokas ja suojeltava ensi hetkistä alkaen. Jokaisella lapsella on oikeus isään ja äitiin, sekä terveeseen kehitykseen poikina ja tyttöinä kohti miehuutta ja naiseutta, sekä oman perheen perustamista. Vain perinteinen perusperhe on yhteiskuntaa rakentava ja ylläpitävä malli. Vain mies ja nainen saavat jälkeläisiä ja tarjoavat miehen ja naisen mallin. Jokainen sairas ja vanhus on mittaamattoman arvokas. Heille on annettava paras mahdollinen tuki ja arvokas kuolema hyvässä saattohoidossa. Ihmisen elämä, kuolema ja iankaikkisuus on yksinomaan Jumalan käsissä.

Kimmo Malinen