Käyttöohjeet

Raamattu ajassamme -sivusto avattiin käyttöön 2016 keväällä. Koossa on yli 750 opetusta yms.! Lukijoita on kertynyt pitkälti yli 100 000 !!!

Sivusto on jo lähes valmis, mutta muutamasta aihekokonaisuudesta puuttuu yhä yksittäisiä opetuksia. Ne täydentyvät ajan myötä. Lisäksi sivustoa päivitetään viikottain. Jatkossa pyrin saamaan mukaan yhä enemmän useamman henkilön kirjoituksia, mikä parantaa sivuston laatua ja laajuutta.

 

Opetustekstit avautuvat, kun klikkaat Otsikoita / Päävalikon alaotsikoita / Kuvakkeita.

 

Valmiita olevia sivuja voit hyödyntää oman uskonelämäsi rakentamiseen, pienpiirien materiaaliksi sekä seurakuntien ja järjestöjen työhön. Sivujen materiaalia voit käyttää maksutta. Niitä ei tule käyttää taloudellisen hyödyn saamiseksi.

Osa nettisivujen materiaaleista perustuu laajempiin opetuspaketteihin. Sivustolle nämä opetukset on yritetty tiivistää, koska netissä pitkien materiaalien lukeminen ei ole helppoa. Runsaalla väliotsikoinnilla on haluttu helpottaa lukemista ja kohtien löytämistä. Osa materiaalista on luonteeltaan lyhyempää johdantoa kuhunkin aiheeseen.

 

Sivustoa kannattaa hyödyntää myös evankeliointiin. Vinkkaa ystävällesi tai tutullesi näistä sivuista. Kirjoita sivuston osoite vaikkapa korttiin, jolla haluat muistaa tätä henkilöä. Mainosta sitä somessa! Sivusto tarjoaa hyvän mahdollisuuden siihen, että ihminen saa rauhassa pohtia elämän tärkeimpiä kysymyksiä.

 

Sivusto on saanut Suomen ev.lut. kirkon kirkkohallitukselta julkaisuluvan käyttää vuoden 1992 raamatunkäännöksen ja luterilaisten tunnustuskirjojen suomennoksen otteita.