Trumpin lähtölaskenta?

TRUMPIN LÄHTÖLASKENTA?

Kun avaruusalus lähetetään kiertoradalle, sitä edeltää pitkä, huolellinen valmistautuminen ja lähtölaskenta 10 – 9 – 8 – 7 – jne.

Kuinka pitkällä Donald Trumpin lähtölaskenta jo on? Tuntuu, että olemme jo lähellä H-hetkeä. Niin paljon kaikkea on tapahtunut.

Mitä Trumpista pitäisi ylipäätään ajatella? Selkeästi hän on hyvin ristiriitainen persoona. On kovin uskomatonta, että tämänkaltainen henkilö on todellakin Usan presidenttinä, vielä kaiken koetun jälkeen!

Uskon, että Trump on presidenttinä Jumalan johdatuksesta. Amerikkalaiset ovat saaneet juuri sellaisen presidentin kuin he ansaitsevat. Trumpia kannattaa tietynhenkinen oikeisto. Häntä vastustaa liberaali vasemmisto.

Trump on Jumalan työkalu, jolla Jumala osoittaa molempien äärilaitojen mahdottomuuden. Liberaali vasemmisto on mitä jyrkimmin kaikkea pyhää kristillisyyttä vastaan. Liberaalit ajavat lasten surmaamista (abortteja), vanhusten, sairaiden ja vammaisten surmaamista (eutanasiaa), ihmissuhteiden hajottamista ja sukupuolitautien levittämistä (vapaata seksuaalisuutta), sukupuolten kieltämistä ja tukahduttamista, huumeiden vapaata käyttöoikeutta jne. jne. Kerta kaikkiaan kaikkea sairaaloista!

Vain Trumpin kaltainen, häikäilemätön, äärimmäisen itsekeskeinen viilipytty pystyy iskemään liberaalia jumalattomuutta vastaan. Trump pitää heitä suorastaan pilkkanaan. Juuri sellaisen kohtelun he ansaitsevatkin! Jumala pitää liberaaleja pilkkanaan.

On mainittava sekin, että ensi tekonaan Trump otti tukirahat pois kaikilta järjestöiltä, jotka ajavat aborttia. Näin miljoonien lasten elämä on säästynyt. Hyvä Trump! Kiitos Jumalalle. Liberaaleille ihmiselämän tuhoojille nokkiin!

Samalla Trumpin luonne ja toiminta paljastaa äärimmäisen itsekkyyden ja ahneuden järkyttävyyden. Omaisuuden kerääminen keinolla millä hyvänsä, aseiden vapaan omistusoikeuden sokea suojelu, America First / Minä ensin -ajattelun kriiseihin johtavat seuraukset jne. jne.

Eikö näiden ääripäiden välille löytäisi yhtään järkevää linjausta? Eikö voisi syntyä terve keskiluokkainen linja, jossa eletään terveessä, tasapainoisessa kristillisessä uskossa, ahkeroiden ja lähimmäisiä rakastaen ja elämää kunnioittaen? Pitääkö aina elää heilurin ääripäissä vasemmalla tai oikealla?

Trumpin kohdalla tuntuu, että kaikki on mahdollista. Voi olla, että hänen presidenttikautensa päättyy hyvin pian ja hänet talutetaan valkotakkisten saattueessa hoitoon, tai että hän kiikkuu ja kaakkuu kautensa loppuun mitä ihmeellisimpien tapahtumien ja vaiheiden läpi. Kantaako republikaanien saama veroale loppuun asti?

Joka tapauksessa suuressa kuvassa on niin, että Usan merkitys kutistuu päivä päivältä. EU, Venäjä ja Kiina nousevat. Lähi-idän kriisit kiertyvät yhä voimakkaammin Israelin ympärille. Pian alkavat viimeiset, järisyttävät tapahtumat. Silloin meillä kristityillä vasta on vaikeaa!

Vielä Trumpista… Kun käytiin Usan presidentin vaalien viimeisiä päiviä, näin seuraavat kolme ilmestystä Trumpista (marraskuun alku 2016):

Kuva 1: Trumpilla on suuri presidentillinen silinterihattu päässä, hänen kasvonsa ovat hallitsevana keskuksessa ja taustalla liehuu värikkäänä ja suurena Amerikan lippu.

=> Trumpilla on mahtava ulkoinen ego ja rooli. Hänet valitaan presidentiksi. (Näin tapahtui)

Kuva 2: On suuri, pimeä, autio laakso. Kaukana sen keskellä seisoo pienenä ja hieman kumarana hahmona Trump, hänen vaimonsa ja poikansa. He ovat täysin yksin. Ei ketään muuta. Koko laakso on tyhjä. Kaikki on pimeää.

=> Trump on sisäisesti yksin ja eksyksissä. Hänellä on vain vaimo ja poika. Ei ketään ystävää. Ei ketään, joka oikeasti ja vilpittömästi tukisi häntä ja seisoisi vierellä vaikealla hetkellä. Kaikki ovat valmiita uhraamaan hänet kriittisellä hetkellä oman menestyksen alttarille. Häneen suhtaudutaan juuri niin kuin hän itse suhtautuu toisiin ihmisiin. Välineellisesti. (Tätä näemme koko ajan)

Kuva 3Hopeinen, kiiltävä virkavallan merkki loistaa pimeyden keskellä.

=> Trump saattaa joutua vakaviin vaikeuksiin lain tai sitä käyttävien vastustajien kanssa. Jumalaa kukaan ei voi paeta. (Rikostutkinta etenee ja silmukka kiristyy koko ajan)

 

(Muita kokemuksiani ja näkyjä on luettavissa sivuston valikon kohdasta: Ilmestyskirja ja profetiat / Profetiat ja Raamattu / Ajankohtaisia profetioita, loppuosassa)